Financieel / Makelaardij

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek Flynth Groenlo Reusen administratie- & belastingadviseurs Scheers & Roes Makelaars Steentjes Makelaars

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek

Rabobank. Een bank met ideeŽn.

Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is een lokale financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer en verzekeren. Passend bij onze regio ligt de nadruk naast brede financiële dienstverlening op de agrarische sector. Als coöperatie zijn we er voor en door klanten en leden en willen we bijdragen aan een duurzame economische ontwikkeling. De coöperatieve zelfhulp is effectief gebleken.


Samen hebben we meer bereikt dan alleen. Dit komt ook terug in onze visie. De Rabobank onderscheidt zich van andere banken met de onze kijk op de wereld: 'Samen bereik je meer dan alleen.' Rabobank Noord en Oost-Achterhoek doet dit door verbindingen te leggen. Verbindingen met klanten, de toekomst, de samenleving en elkaar. Dat doen we bijvoorbeeld met adviseurs die affiniteit hebben met de regio, het organiseren van netwerkbijeenkomsten, het delen van onze winst met verenigingen en stichtingen en het denken in oplossingen op de lange termijn. Midden in de maatschappij, betrokken, dichtbij en toonaangevend.
Samen bereiken we meer. Dat is het idee.

 

Contactgegevens

Bedrijfsnaam:         Rabobank Achterhoek-Oost
Postadres:              Postbus 20
Postcode:               7140 AA
Vestigingsplaats:      Groenlo

Bezoekadres:          Oude Winterswijkseweg 1
Bezoek-postcode:    7141 DE
Vestigingsplaats:      Groenlo

        
Telefoonnummer:    (0544) 47 47 44
Faxnummer:           (0544) 47 81 58

E-mailadres:           bedrijven@achterhoek-oost.rabobank.nl
Internetsite:            www.rabobank.nl/achterhoek-oost